Milyen lesz a 2016-os nyár?

Az asztrológiai előrejelzések azt mutatják, hogy az idei nyár összességében az átlagosnak megfelelő hőmérsékletűlehet. Előreláthatólag kicsi az esély arra, hogy a tavalyi nyárhoz hasonló mértékű és hosszúságú hőhullámok kövessék egymást.
Sokkal inkább igaz lehet az idei nyárra a változékony jelző. Úgy tűnik, hogy a kellemes, nyáriasan meleg, olykor kánikulai periódusokat gyakran szakítják majd meg légköri frontok, amelyek többször is akár kiadós mennyiségű esővel áztathatják a földeket.
Jelentősebb mennyiségű csapadékra júniusban még több alkalommal, július középső harmadában, valamint augusztus közepén, illetve végén lehet számítani.
Az átlagosnál melegebb, kánikulai időjárásra legnagyobb valószínűséggeljúnius végén és július elején, valamint július végén és augusztus első napjaiban számíthatunk. Az átlagosnál hidegebb napokra július középső harmadában, valamint augusztus közepén és végén van esély.
Az egész nyári szezonra szóló részletes asztrológiai időjárás-előrejelzés az alábbi linken megrendelhető. Részletek itt.