Ilyen időjárás valószínű a következő 2 hétben

A következő 2 hét időjárása nem ígérkezik egyhangúnak: Kezdetben az átlagoshoz közeli, kellemes, nyárias időjárásra, aztán felmelegedésre, majd lehűlésre számíthatunk, amit erősebb felmelegedés követhet.

Június 9-11

Kellemes, nyárias időjárás várható friss éjszakákkal és 24-29 fok közötti délutáni hőmérsékletekkel. A napsütést főként 10-én, szombaton zavarja majd több felhő egy gyenge, érintő hidegfront miatt, és ekkor kell elszórtan záporokra készülni.

Június 12-14

Fokozódik a felmelegedés és a fülledtség: egyre inkább a 30 fok körüli maximumok lesznek jellemzőek. Kezdetben sokat süt a Nap, majd az idő előrehaladtával egyre nagyobb eséllyel fordulnak elő záporok, zivatarok.

Június 15-20

A hónap közepén észak felől hidegebb léghullámok áraszthatják el térségünket, így ebben az időszakban mérsékelten meleg vagy az átlagosnál hűvösebb napokra van esély több alkalommal esőkkel, záporokkal és erős széllel.

Június 21-e után

előreláthatólag erőteljes felmelegedés kezdődhet. A június 21-25-e közötti periódusban megérkezhetnek az idei nyár eddigi legmelegebb napjai.