Csütörtökön estefelé érkezik a következő hidegfront

Folytatódik az erősen változékony időjárás. A keddi lehűlést hozó hidegfront szerdára már elhagyja térségünket, és ismét melegedés kezdődik, ami csupán csütörtök késő délutánig tart. Utána máris érkezik a következő hidegfront.

Szerdán

hajnalban csökken a felhőzet, reggel már csak keleten maradhat zártabb a felhőtakaró, és itt van még esély kisebb esőre, záporra. A hűvös (10 fok körüli) reggel után máris délnyugatira fordul az áramlás, ezzel pedig délutánra 20-25 fok közé emelkedik a hőmérséklet. A többórás napsütést időnként felhősebb időszakok zavarhatják, de ezekből a felhőkből csapadék már nem valószínű.

Csütörtökön nyárias meleg, majd hidegfront

Csütörtökön a délutáni órákig sok napsütésre és 24-29 fok közötti késő nyárias melegre van kilátás, aztán a késő délutáni/esti órákban nyugat felől megérkezik a következő hidegfront: a szél északnyugatira fordul, beborul az ég, és szórványosan fordulnak elő  esők, záporok.

Pénteken átmeneti lehűlés

Pénteken a front mögött ismét hűvösebb, szeles idő következik felhőátvonulásokkal, egy-egy záporral. 20 fok körül alakulhatnak a maximumok.

Szombaton újból melegedés valószínű

Egyre valószínűbb, hogy szombaton dél felől ismét gyors és erős felmelegedés kezdődhet, újból 25 fok feletti nyárias hőmérsékleteket mérhetünk, de máris közeledik a következő hidegfront, ami a hét legvégére/jövő hét elejére újabb lehűlést és csapadékot hozhat magával.