Erre számíthatunk a következő két hétben

Az előttünk álló két hét nagyobbik, első  részében a kellemes, átlagosnál kissé melegebb, tavaszias időjárás lesz jellemző, majd a hónap közepe után már néhány napra erősebb lehűlés is érkezhet.

Április 7-8: eleinte felhős, majd egyre naposabb

Az előttünk álló hétvégén szombaton több, vasárnap egyre kevesebb felhő borítja az eget, és főleg szombaton alakulhat ki elszórtan kisebb eső/tavaszias zápor. Szombaton 15, vasárnap már 18-20 fok körüli maximum hőmérséklet várható.

Április 9-17: szélsőségektől mentes, kellemes tavasz időnként záporokkal, kisebb esőkkel

Továbbra is úgy tűnik, hogy az ezt követő 7-8 napban összességében egy kellemes, tavaszi időszak vár ránk. Kisebb hullámzások ugyan lehetnek a hőmérsékletben, de nagy, hirtelen kilengésekre ebben a periódusban kicsi az esély. A maximumok jellemzően a 16-21 fok közötti tartományban alakulnak. Ettől kissé melegebb a jövő hét első felében, illetve az időszak végén, pár fokkal hűvösebb pedig 15-e környékén lehet. A napos időszakok mellett tavaszias záporok, kisebb esők főleg a jövő hét első felében, illetve a hónap közepén alakulhatnak ki.

Április 17-e után már jöhet egy átmeneti, erősebb lehűlés

A hónap második felében van esély arra, hogy néhány napra az átlagosnál több fokkal hidegebbre, csapadékosabbra forduljon az időjárás.