Péntekig fokozatosan enyhül az idő, majd hétvégére ismét pár fokos lehűlés várható

A következő napokban lassanként enyhébb levegő érkezik fölénk és sokat süt majd a Nap. A hétvégén aztán egy újabb hidegfront hoz 4-5 fokos lehűlést.

Szerdán

továbbra is sok napsütés várható, és délután a korábbiaknál már egy árnyalattal enyhébb idő lesz, de még mindig csupán 14-18 fok közé emelkedik a hőmérséklet, ami október közepének megfelelő érték.

Csütörtökön

a csípős (-1,+6 fok közötti) hajnal után délutánra a sok napsütés és a fölénk érkező enyhébb levegő hatására már 19 fok köré melegszik a levegő. Csak kevés felhő zavarja a napsütést, csapadék nem várható.

Pénteken

további enyhülésre, kellemes, napsütéses, vénasszonyok nyara jellegű időre van kilátás 20-23 fok közötti maximumokkal, sőt már a reggel is kevésbé lesz csípős.

Szombaton

valószínűleg egy hidegfront éri el térségünket, amelynek hatására gyakran beborul az ég, és elszórtan fordulhatnak elő kisebb esők, záporok. Az élénk-erős északnyugati széllel 17 fok köré mérséklődik a nappali felmelegedés.

Vasárnap

a hidegfront mögött újra hideg hajnalra van kilátás, helyenként talaj menti fagyokkal, de napközben már több órás napsütésre,  kiránduló időre számíthatunk 18 fok körüli maximumokkal.