Az előttünk álló hét is enyhe, kellemes, nyugodt időt tartogat

Továbbra sincs változás a prognózisban és az időjárásban sem. A most következő héten is folytatódik a tartósan enyhe, nyugodt időjárás. A hőmérsékletek ugyan 1-1 fokkal csökkennek, de még így is jóval melegebb lesz a novemberben szokásosnál.

Kedden

hajnalban 3-8 fok közé hűl le a levegő, miközben többfelé képződhet pára, illetve köd. Napközben aztán az ország nagy részén kisüt a Nap, inkább csak elszórtan, főleg a nyugati megyékben maradhatnak felhős, párás területek, ahol kevéssel 15 fok alatt, míg máshol 16-21 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdától – szombatig

folytatódik a csendes, enyhe, eseménytelen időjárás. Éjszakánként általában 3-8, délutánonként 13-18 fok közötti hőmérséklet várható. Az éjszaka képződő köd és pára az ország nagy részén továbbra is feloszlik, de minden nap maradhatnak tartósan felhős, nyirkos, hűvösebb tájak is. 

A hét legvégén – jövő hét elején

egy gyengülő front felhőzete érintheti térségünket. ami miatt átmenetileg kis eséllyel helyenként gyenge esők/záporok előfordulhatnak, és élénkebb lehet a légmozgás. Az viszont valószínű, hogy ezzel együtt melegszik az idő, a maximumok ismét több helyen elérhetik a 20 fokot.